Hoppa till sidans innehåll

Vrigstads IFs 84:e årsmöte

13 DEC 2016 10:58
  • Uppdaterad: 28 DEC 2016 09:55

Vrigstad IF   2016

Den 5 december hade vi årsmöte och vi kunde med stolthet och tacksamhet se tillbaka på ett mycket bra år för Vrigstad IF

Resultatmässigt har våra seniorlag haft en fantastisk säsong. Herrlaget vann div 4 NV, och utvecklingslaget vann sin serie Utv B Vetlanda. Vårt damlag var också först seriesegrare i div 4 Nässjö, men fråntogs senare seriesegern då tabellen fick göras om pga. otillåtna spelare i sista matchen mellan Eksjö och Forserum/LSSK. Dessutom vann herrveteranlaget DM!  

Under året har vi haft sex ungdomslag i seriespel. Utöver det har vi haft ett F08-lag och ett P07-lag samt många entusiastiska spelare i fotbollsskolan. I juli erbjöd vi drop-in fotboll till sommarlovslediga svenska och nysvenska ungdomar. Många barn till asylsökande familjer har funnits med i våra olika ungdomslag.

Under vinterhalvåret har vi olika motionsgrupper igång i Sporthallen, bl. a kan vi erbjuda barngympa, volleyboll och cirkelträning.

VIF-dagen hölls den 22 oktober i Sporthallen där ungdomsspelarna uppmärksammades och fick priser i närvaro av många familjemedlemmar. Damsektionen hade i sedvanlig ordning jobbat hårt under året och kunde därför under VIF-dagen dela ut hela 95 000 kronor till föreningen!

Årsfesten ägde rum senare på kvällen på Värdshuset. Det var som vanligt prisutdelning för damlaget och herrlagen. Styrelsens hederspris gick till Svante Stenervik för sitt stora och uppskattade engagemang som ledare i föreningen.

Anläggningen har denna säsong skötts mycket bra av Khaled och Ahmad Maskoum, som via Migrationsverket haft en praktikplats hos oss under sex månader, Khaled har även varit med och tränat och spelat en del i vårt U-lag. Dessutom har vi ett mycket väl fungerande kansli tack vare Annelie Olofssons fina arbetsinsats. Under året har vi färdigställt ett nytt domarrum, samt tillverkat två avbytarbås till vår B-plan. Arbetena har skett delvis av våra seniorspelare och vi har dessutom erhållit ekonomiskt stöd från kommunen för de materialinköp vi gjort. Elljusspåret rustades upp förra hösten tillsammans med samhällsföreningen och har därför under detta år varit till stor glädje för samhällsborna.

Föreningen uppvisar detta år ett negativt resultat, och något sämre än vad vi hade budgeterat. Vi har detta år haft högre kostnader för våra herr- och dam- och ungdomslag.

Vi har haft låga vaktmästarkostnader tack vare avtal med Migrationsverket. Marknaden ger fortsatt goda överskott, men detta år dock något mindre än 2015. Tack vare tidigare års överskott har vi en fortsatt stabil ekonomi med en god likviditet  

520 personer har löst medlemsavgift vilket glädjande nog även är en ökning detta år. Föregående år hade vi 484 medlemmar.

Vid årsmötet valdes följande styrelse: Bengt Swerlander ordförande,  Namfon Haegerstam, Peter Svensson, Ulf Arvidsson, Martina Lindman och Anders Sandin. Suppleanter är Peter Johansson, Tomas Claesson och Magnus Maars.  

Årsmötet leddes av Börje Cronvall och många personer valdes till olika sektioner och kommittéer, tack vare mycket goda förberedelser av valberedningen.

Andreas Hördegård och BrittMarie Broman som avsagt sej styrelseplats avtackedes med blommor för sin insats i Styrelsen. 

Vi ser med tillförsikt fram emot 2017, där det först i vinter väntar några intressanta inomhuscuper i Sporthallen med VIF arrangör.  

 

Bilden nedan ser vi Andresas Hördegård ny i ungdomssektionen 2017, Sofia Lindblad ny i medlemsansvariga 2017 och Caroline Ceder ny i ungdomssektionen 2017

Skribent: Annelie Olofsson
Epost: This is a mailto link

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2021 HITTAR DU HÄR!

Bingolotter

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ

HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

https:/

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info