Hoppa till sidans innehåll

VIF Årsfest 2016 - priser

27 OKT 2016 09:06
  • Skapad: 27 OKT 2016 09:06

VIF hade årsfest den 22 oktober 2016 på Vrigstad Värdshus. Det blev en lyckad kväll med god mat och roliga spex ifrån både herr-och damlagen. Historisk i år är att både herr och u-lagen vann sina serier och damlaget kom på en hedrande andraplats!

Här kommer årets pristagare:
Styrelsens Hederspris 2016 gick iår till Svante Stenervik med motivering:

"Årets pristagare har gått den långa vägen. Hans aktiva karriär skedde inte i VIF, men var framgångsrik då han spelade fotboll högre upp i seriesystemet. Hos denna finns alltid en stor portion av optimism. Uppstår problem skall de ses som utmaningar och till varje pris övervinnas. Han har på olika sätt inom VIF visat på mycket goda ledaregenskaper. Driftigheten är även en av hans starka sidor. Som ledare och i olika förtroendeposter har hans ideella arbete ständigt fokus på föreningens bästa. Tränarkarriären är ganska kort men gav goda resultat och han var omtyckt av spelarna. Med sitt engagemang och sin energi är han en förebild för spelare och ledare inom föreningen. Svante är en mycket värdefull tillgång för VIF och vi räknar med att hans stora engagemang inom klubben fortsätter många år. Det gulsvarta hjärtat slår stadigt och tydligt." Ett stort Grattis till Svante.

Pristagare i VIF Dam:

Övre raden ifrån vänster: Elin Axelsson (årets lagspelare),Linnéa Claesson (bronsmärke, över 100 spelade matcher i damlaget) och Klara Lund (träningsflit silver och årets komet 2016)

Nedre raden ifrån vänster: Inez Johansson (årets 16-åring 2016), Alma Elgedin (träningsflit brons), Felicia Thelander (skyttedrottning) och Noomi Lindblad (träningsflit guld och årets spelare 2016) Ej med på bild: Hanna Johansson som blev historisk målskytt genom tiderna i VIF Dam. Ett stort grattis till er alla.

Pristagare i herrlagen:

Övre raden ifrån vänster: Isak Lund (årets 16-åring 2016), Khaled Awad (träningsflit brons), Rasmus Broberg (årets komet) och Ali El Awad (skyttekung U-lag)

Nedre raden ifrån vänster: Samuel Ljungqvist (träningsflit guld), Pierre Johansson (träningsflit silver, skyttekung A-lag och årets spelare 2016) och Fredrik Gustavsson (årets lagspelare) Ett stort grattis till er!

ETT STORT TACK FÖR DETTA HÄRLIGA GULSVARTA ÅR!

Skribent: Martina Lindman
Epost: Adressen Gömd

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2021 HITTAR DU HÄR!

Bingolotter

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ

HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

https:/

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info