Hoppa till sidans innehåll

Vrigstads IF

04 JAN 2020 16:10
Årsmöte 2019
  • Skapad: 04 JAN 2020 16:10

Vrigstads IF  årsmöte

 

Vrigstads IF har nyligen haft årsmöte där Bengt Swerlander avtackades efter fem år som ordförande. Till ny ordförande valdes Svante Stenervik. Övriga i styrelsen är Namfon Haegerstam, Matilda Lindman, Emma Fallgren, Jan Johansson Mohammed Awad och Ulf Arvidsson. Man kunde glädjande konstatera att medlemsantalet ökat till 454 st.

 

Vid årsmötet kunde både dam- och herrlagen se tillbaka på en framgångsrik säsong med bra placeringar för sina respektive lag. Ungdomssektionen har haft åtta flick- och pojklag, varav sex lag i seriespel och de har även deltagit i cuper. I september arrangerades Smålandsvillan Barncup, som blev en stor succé med hela 42 deltagande lag från olika klubbar. Under vinterhalvåret är olika motionsgrupper igång i Sporthallen såsom barngympa, cirkelträning och volleyboll.

 

Föreningen har under året arrangerat sedvanlig vår- och höstmarknad. Man har s.k. såll-lotteri och andra aktiviteter för att kunna ha en sund ekonomi. Damklubben har jobbat hårt med försäljning vid olika arrangemang och kunde dela ut ett överskott på hela 135 000 kr till främst ungdomssektionen.

 

Ritningar till de nya omklädnings- och duschrummen och ny handikapptoalett presenterades och diskuterades på årsmötet. Det ledde till smärre förändringar och nu är frivilligarbetet i full gång på Tallåsen för att under vintern färdigställa lokalerna. Vrigstads IF kan med stor förväntan inför säsongen 2020 se fram emot fräscha och ändamålsenliga lokaler.  

  

 

   

  

Skribent: Annelie Olofsson
E-post: This is a mailto link

Nästkommande matcher hittar du i kalendern till vänster

NU SÄLJER VI RAVELLI 

klicka här till webbshoppen!

MEDLEMSAVGIFTER 2021 HITTAR DU HÄR  

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2021 HITTAR DU HÄR!

VIFS BINGOLOTTER KÖPER DU PÅ HEMKÖP I VRIGSTAD!

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info