Hoppa till sidans innehåll

VIF Herr A - Värnamo Södra FF 2-2 (1-1)

31 MAJ 2011 09:49
Vrigstad IF Herr -Värnamo S:a FF 2-2 (1-1)
Det var en regnig och lite kylslagen kväll på Tallåsen när de gulsvarta tog emot serieledande Värnamo Södra. Vrigstad ställde upp med Mikael i mål, en backlinje med Ulrik, Henning, Timmy och Foppa. Ett mittfält bestående av Persson, Sabbit, Ludde och Göran och tillsist de två killarna där framme på topp, Dani och Fidde. Bänken i afton var allt annat än offensiv med Danne, Affe, Balja och de båda ständiga träbenskandidaterna Petter och Jimmy.

Matchen började trevande och det var Värnamo som tog kommandot mycket tack vare ett koppel av fasta situationer. Vrigstad både bjöd på onödiga fasta sitoationer och pressades till än fler. Till sist sitter även 0-1 målet på nick efter en hörna. Men Vrigstad jobbar på men fortsätter släppa till hörnor och frisparkar. Mot slutet av halvleken sitter kvitteringen och det är grovjobbaren Andréas "Persson" Persson som gör det efter att offrat sig brutalt lyckas han få bollen över mållinjen och 1-1 är ett faktum. De gule är sedan oerhört nära att ta ledningen efter en fin knorr av Ludde strax utanför straffområdet så tror de flesta på Tallåsen att bollen ska vidga nätet, men den tar retfullt i stolpen och studsar sedan rakt till bortamålvakten.

I andra halvleken fortsätter bortalagets hörnorgie och på sjuttioelfte hörnan kommer 1-2 målet på nick. Men tigrarna ger inte upp i första taget utan med kvarten kvar av matchen trycker Göran distinkt in 2-2 från vänster ytterpostion och detta förblir slutresultatet.

Micke gör flertalet kvalificerade räddningar och motståndarnas målvakt berömmer honom med orden "allsvensk klass" om detta innebär Per Hansson eller Pa Dembo klass förtäljer dock ej historien.

Laget i stort spelar mycket stabilt och en poäng är riktigt bra gjort! Dock måste defensiva fasta situationer förbättras för att undvika onödiga baklängesmål i fortsättningen! Men vi gnuggar på och ser med spänning fram emot fortsättningen!

En stor tiger går till Sabbit
En mellantiger går till Persson
En tigerunge går till Micke

Ny match på Tisdag mot Anderstorp på bortaplan. B-laget spelar måndag hemma mot Aneby!


  • Skapad: 31 MAJ 2011 09:49

Skribent: Annelie Olofsson

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2021 HITTAR DU HÄR!

Bingolotter

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ

HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

https:/

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info