Hoppa till sidans innehåll

VIF HERR A - SKILLINGARYDS IS 2-2 (1-0)

15 MAJ 2011 14:05
Vrigstad-Skillingaryd 2-2 (1-0)
Då var det åter dags för hemmamatch och denna gång mot Skillingaryd. Till dagens match var försvarsgeneralen tillika lagkapten Henning tillbaka i spel vilket innebar att Vrigstad mönstrade följande lag: Micke - Manza, Henning, Timmy, Foppa - Petter, Sabbit, Skinnet, Göran - Fidde, Dani. Bänk: Affe, Ludde, Simon, Ulrik och Benny.

Första halvleken bjöd på bra rörelse och fint rull hela vägen från målvakt till anfallare dock det skulle dröja till halvlekens sista minut innan Vrigstad tar ledningen. Innan dess hade den för målvakterna så ökände bollen Jabulani ställt till stora besvär för Micke i målet. Efter en rensning från Skillingarydsspelare på egen planhalva tar bollen en sjuhelsikes fart i det halvfuktiga gräset och ställer hemmalagets målvakt som dock lyckas styra bollen över ribban.
Så i 45:e minuten gör Ludde första halvlekens enda mål med ett skott från straffområdeslinjen efter bra tryck från Vrigstad drar han ett par gubbar och dunkar in den i nätet bakom en maktlös bortamålvakt.

Andra halvlek börjar trevande och det är bortalaget som först kvitterar och sedan tar ledningen med 2-1 inom loppet av ett par minuter och det försatte Hemmalaget och publiken i tillfällig chock då det inte funnits några som helst tendenser på att Skillingaryd var på gång. Men Vrigstad skakade kvickt av sig chocken och började jaga en kvittering. I mitten av andra halvleken drabbas Skillingaryd av ett rött kort och Vrigstad kunde inleda en än mer intensiv jakt. Det skulle dröja till 80:e matchminuten innan kvitteringen tillslut kommer. Det är Göran som slår en vänsterhörna i bortre stolpen och i röran framför mål dunkar Fidde upp bollen i nättaket och kvitteringen är ett faktum. 2-2 blir slutresultatet och publiken vandrar ifrån Tallåsen inte allt för ledsna kanske är det Luddes målgest som etsat sig fast i minnet, något att bräcka för de andra gulsvarta lirarna framöver!

Nu väntar två viktiga träningar inför bortamatchen mot Torpa FF den 23 maj. Även B-laget är igång med match Söndag mot Hvetlanda GIF på Tallåsen samt ett hett derby 1 vecka senare borta mot Mösen!


  • Skapad: 15 MAJ 2011 14:05

Skribent: Annelie Olofsson

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2021 HITTAR DU HÄR!

Bingolotter

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ

HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

https:/

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info