Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort i hemmapremiären för damerna

07 MAJ 2014 09:43
Oavgjort i hemmapremiären för damerna
  • Skapad: 07 MAJ 2014 09:43

VIF Dam - IF Eksjö Fotboll U 3-3 (1-1)

Vi började hemmapremiären bra och lyckades ta ledningen i matchen genom Michelle Bramer, fint framspelad av lillasyster Steffanie. Det svängde därefter över till Eksjös fördel som mer och mer tog över spelet och även kvitterade. Vi gick till halvtidsvila med 1-1 och i andra halvlek fortsatte Eksjös spelövertag. Efter lite sjabbel med bollen kunde Eksjö ta ledningen med 2-1. Vi kämpade vidare och fick med oss en frispark på Eksjös planhalva som Michelle snabbt placerade i mål innan Eksjö ens hunnit reagera. Tyvärr lyckas även Eksjö göra mål på en frispark i slutet av matchen och det såg ut som vi skulle gå poänglösa av planen men än en gång får vi till en frispark framför Eksjös mål. Det återstår Max nån minut av matchen och tur för oss så begär de inte avstånd den här gången heller och innan Eksjöspelarna eller målvakten vet ordet av sitter bollen bakom henne i mål. 

Trots Eksjös spelövertag fick de inte så många chanser till bra avslut tack vare ett bra försvarsspel där alla spelare i VIF tar sitt ansvar i defensiven. 

Extra plus till Olivia Fransson som även blev matchens lirare, Johanna Gustafsson i målet som gör ett kanonjobb, Michelle för sina 3 fina mål och till kapten Martina Lindman. 

Målskytt: Michelle Bramer, 3

Nu är det 2 bortamatcher som gäller och nästa hemmamatch blir inte förrän söndag 1 juni. Hoppas vi ses på Tallåsen då och att ni kommer upp och hejar på tjejerna!

Skribent: Annelie Olofsson
Epost: This is a mailto link

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2021 HITTAR DU HÄR!

Bingolotter

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ

HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

https:/

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info