Hoppa till sidans innehåll

Hyundai Cup för Herrarna respass mot Nässjö FF

07 MAJ 2014 09:44
Hyundai Cup för Herrarna respass mot Nässjö FF
  • Skapad: 07 MAJ 2014 09:44

Hyundai Cup för Herrarna respass mot Nässjö FF

2014-05-06 22:31

Vrigstads IF - Nässjö FF 0-4 (0-1) Micke - John J, Daniel, Affe, Jimmy - Khaled,Pärlan, Adde, Pierre, Göran - Samme Ers. Mohammad, John L, Manza, Meg, Natte

 

En bra genomkörare!

Fru fortuna var inte med oss i lottningen av Hyundai Cup( Smålandscupen) då vi blev ställda mot div 3 laget Nässjö FF.

Lägg dessutom med att vi har både lång och kortidsskador samt en tredje faktor förkylningar och feber som gjorde att vi stuvade om en del i laget.

Nu fick andra spelare chansen att visa upp sig och gjorde det bra!

Vi ställde upp med ett lågt försvarsspel i ett 4-5-1 uppställning mot ett spelskickligt Nässjö.

Tajt,disciplin och Våga var ledord vi tog med oss inför match.

Tyckte vi började lika bra som Nässjö och kunde räkna in tre riktigt fina lägen för oss efter 15 minuters spel. Synd att vi inte sätter ett av dem.

Nässjö har bra bolltempo och vi får verkligen jobba med ledorden under resterande halvlek. Blir straffade i 43 minuten då vi tappar boll en bit in på deras planhalva och de gör en omställning riktigt bra varvid de kommer fri mot Micke och rullar enkelt in 1-0. Synd att vi inte hade 0-0 in i halvleken.

En första halvlek där Khaleds fina fötter och teknik i ett något blöt plan skördar framgångar och vågar också utmana vilket han är bra på. John Johanssons backspel mot deras klasspelare Dusan Kenic var en fröjd att se. Inte en gång gick han bort sig och här fick John ett mentalt övertag på honom. Det är ett omdöme som heter duga! Hör till saken är att han fick mycket bra understöd av Pierre,Pärlan och Adde också.

Vi fortsätter i andra halvlek att jobba med ett tajt VIF vilket vi gör riktigt bra.

Tappar återigen boll högt upp på deras planhalva i 65 minuten och de vinner en närkamp en bit in på deras planhalva och sedan gick det fort. Lite tur trots allt har de då de stöter in bollen ribban in. 0-2.

Pierre byter vi ut då han har känning i ljumskar och det klart att utan Timmy, Fidde, Fredrik, Simon och då Pierre och Pärlan som vi också byter så får vi det jobbigt.  3-0 kommer i 75 minuten och fyran gör de strax innan full tid på straff som förövrigt Micke räddar men de sätter returen.

Sammanfattningen lyder:

En mycket bra genomkörare för oss där vi fick en hel del svar på att vårt försvarsspel håller hög klass när samtliga gör sina arbetsuppgifter därute.

Trots att vi inte hade boll mer än uppskattningsvis 30 % så skapades en hel del bra chanser med mycket folk med sista tredjedelen.

Pierre spelade med ett lugn som vi behövde och såg till att vi ägde en del boll i första vilket han ska ha kredit för. Han håller minst deras klass!

Khaleds första halvlek riktigt bra som vågade utmana.

Micke stabil i målet och fick pris som bästa hemmaspelare. Slog dock bort en hel del utsparkar, insparkar som vi inte är vana vid.

Jimmy Jonsson gör en stabil och klart godkänd insats och ligger rätt många stunder av matchen. När han dessutom inte tjuvar utan arbetar med att styra ut, ja då kommer han mycket bättre in i matcherna.

Samme ser man att han är sylvass men idag var han för ensam för att kunna göra sig och laget rättvisa.

Vår bäste spelare idag var John Johansson. Andra matchen han spelar back i karriären och på vilket sätt. Plocka bort en klassspelare talar sitt tydliga! Dessutom vill spela passningar som kan se lite farliga ut men vågar man inget vinner man inget heller! Grattis John till en kanoninsats!

Mycket bra laginsats trots förlusten och Grattis Nässjö till avancemang till tredje omgången!

Nu kör vi en bra träning imorgon och sen är det full laddning mot Överum på fredag!

Svante/Acke/Gillis/Natte

Skribent: Annelie Olofsson
E-post: This is a mailto link

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2022 HITTAR DU HÄR!

VIFS BINGOLOTTER KÖPER DU PÅ HEMKÖP I VRIGSTAD!

SOMMARSÅLLET 2022 

Sommarsållet 2022

EU jordbuksfonden

VIF har under en tid renoverat vår klubbstuga både invändigt och utvändigt. Vi har gjort en handikappadanpassad toalett i klubblokalen och våra 4 omklädningsrum har fått en rejäl uppfräschning.

// ]]>

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info