Hoppa till sidans innehåll

Holsby Sk - VIF Herr A 1-6

29 MAR 2014 22:34
Vinst för Herrarna
  • Uppdaterad: 01 MAR 2015 13:16

Träningsmatch 29/3 Herr A-lag Holsby SK- VIF

2014-03-29 15:21
Holsby SK - VIF 1-6 (1-3) Micke- Alfred, Daniel, Adde, Albin - Simon J, Fredrik L, Fidde, Göran - Samuel, Pierre Avb: Khaled och Balja.

I ett fantastiskt bra väder på Heds Arena i Vetlanda bjöd vi upp till propagandafotboll. Bra rörelse och tålamod i passningsspelet gjorde att vi ägde väldigt mycket boll i första halvlek. 1-0 efter 8 minuter efter en fast situation. Bollen går ut till Pierre som med en kanonpassning hittar Samuels huvud vid bortre stolpen. 2-0 i 35: minuten där vi gör en snabb spelvädning och Pierre hittar Fidde som med ett riktigt bra skott dundrar in 2-0. 37:de min .Återigen en spelvädning där Holsby inte riktigt hänger med och Pierre hittar Samuel som med fart, rättvänd är svår att fånga in och här gör han inget misstag utan enkelt rullar in 3-0. 3-1 gör de strax innan halvlek på en snabbt slagen frispark högt upp och vi tyvärr står och sover, kommer efter och gör fler individuella misstag.

Andra halvlek börjar Holsby klart bäst och via sin energi gör det svårt för oss samtidigt som vi står på hälarna. Dock efter en kvart börjar vi så sakterliga dra igång vårt passningsspel igen och Fredrik L kommer in efter att ha vilat i början av andra halvlek via ett riktigt fint anfall klackar till Pierre som med ett bra skott utifrån straffområdslinjen trycker upp 4-1 i nättaket.

5-1 i 74:de där vi återigen ställer om och verkligen tror på att vi ska komma ända fram vilket vi gör. Fredrik L får en bra pass i djupled som går mellan ytterback-innerback och slår ett perfekt inlägg på marken som Samme trycker in.

6-1 i 75:te där vi via bra kortpassningsspel sågar oss fram och Samme drar på ett skott som de släpper retur på och Balja är påpassligt framme och gör sitt första mål för året.

Tyvärr fläckas segern ner rejält med en skada på Fidde i slutet av matchen. Inget oschysst utan något hände med knät och man befarar ju alltid det värsta. Vi får se om ett par dagar  och undersökning via vår samarbetspartner MedicRehab i Jönköping hur illa det är med Fidde.

Planens klart bästa spelare återfanns givetvis i VIf och heter Pierre. Kloka beslut och en arbetsinsats som snart räcker i 90 minuter.

Vi testade Albin som ytterback och kan det vara en pemanent lösning måhända. En fantastiskt bra match av Albin vilket gör att även i fyrbackslinjen kommer det vara en enorm kamp om platserna inför premiär. Kul.

Görans första i A-laget för säsongen var mycket bra och självklart Samuels 3 mål och ständiga löpningar i djupled var också mycket bra.

 

Målen: Samuel 3, Pierre, Balja och Fidde 1.

 

Trevlig helg!

Svante/Acke/Gillis

Skribent: Annelie Olofsson
Epost: This is a mailto link

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2021 HITTAR DU HÄR!

Bingolotter

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ

HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

https:/

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info