Hoppa till sidans innehåll

Gislaved - VIF Herr A 3-4 (3-3)

14 AUG 2011 09:18
Gislaved - VIF Herr A 3-4(3-3)
  • Skapad: 14 AUG 2011 09:18

Det var ett revanschsuget gulsvart gäng som kom till Ryttarvallen i Gislaved med ett enda mål, att plocka med 3 poäng hem till Vrigstad!
Matchen började dock dåligt när den kvicke anfallaren i Gislaved ryckte i straffområdet och slog in 1-0.

Repliken kom en kvart senare genom Ludde och strax därefter gör samma Ludde 2-1 på straff efter att Fidde blivit neddragen. 3-1 målet lät inte vänta och denna gång var det Fidde som elegant lobbade in bollen över en utrusande målvakt. Fidde hade ytterligare lägen att utöka ledningen innan han får en smäll mot huvudet vilket gör att han blir indisponibel i andra halvlek.
Innan första halvlek hinner dock Gislaved både reducera och kvittera efter slarv i försvaret. Grova individuella misstag i backlinjen gav ytterligare målchanser för Gislaved men Micke gör ett par kanonräddninga!

I andra halvlek täpper Vrigstad till bakåt mycket tack vare Martin G som kommit in i slutet av första istället för Daniel som inte hade någon bra dag, och Martin gör en prickfri och mycket stabil insats på mittbacken! Samtidigt skapar Vrigstad ett par lägen framåt och Göran får läge från 11 meter efter att Ludde gått i vält i straffområdet. Denna gång räddar dock målvakten och 3-3 står sig tills det återstår 13 minuter av matchen då Viktor får bollen till vänster i straffområdet och söker passning inåt men via motståndarförsvarare letar sig bollen mycket välförtjänt in i mål och 4-3 är ett faktum!

Resultatet står sig där ett vilt kämpande Vrigstad med pigga inhoppare i form av Jimmy, Petter å Benny Springer, Kapar och stressar sönder ett jagande hemmalag.

3 poäng till de gulsvarta, en riktig lagseger!!!

5 plus till Martin
4 plus till Tony
3 plus till William
2 plus till Viktor
1 plus till Micke
Skribent: Annelie Olofsson

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2021 HITTAR DU HÄR!

Bingolotter

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ

HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

https:/

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info