Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 augusti 2013 00:39 av Hasse

Anneberg - Vrigstad 2-3

Årets första bortavinst efter en väl genomförd match framför allt i 2:a halvlek. Första var jämn med mycket få målchanser för båda lagen. De första 15 min i halvlek nr 2 spelade vi ut hela vårt fotbollskunnande och tog mycket rättvist ledningen med ett utmärtk skott i bortre hörnet av Fredrik G. Anneberg kvitterade och tog ledningen o det var då vi visade att vi är ett mycket duktigt lag just nu. Vi ökade pressen o när ca 10 min återstod kvitterade Fredrik G återigen med ett fint skott. (forts)

13 juli 2013 14:26 av Hasse

Egenträningen Herrar

Glöm inte att rapportera till mig senast söndag!

28 juni 2013 08:02 av Hasse

VIF- Bankeryd 3-1

Så uppträder ett stabilt fotbollslag, som hittat sin spelidé! Efter en lite knackig inledning, tar vi över och vinner rättvist. Alla gör sitt jobb! Stabilt försvarsspel med Alfred och Daniel i spetsen, mitten med Timmy som pådrivare spelar säkert och framåt är Appe alltid farlig; 2 mål igår. Fredrik L. gör dessutom ett kanonmål från 25 m.
"Bättre och bättre för varje match" tycker jag är vårens budskap och förhoppningsvis fortsätter den trenden även efter sommaruppehållet!

17 juni 2013 22:47 av Hasse

VIF - Ölmstad 1-0

Vilket fint mål vi gör i 1:a.. Göran slår ett elegant vänsterinlägg och Fredrik G nicklobbar över deras mv. Första 45 spelar vi årets bästa spel med stor dominans. I mitten på 2:a får Mikael verkligen visa att han är en duktig mv med 3 mycket fina räddningar. Vi skapar ett par jättefina lägen ytterligare och segern är därför rättvis. Görans 1:a halvlek är mycket bra, Timmy gör ett jättejobb, Mikaels jätteräddningar är viktiga och i mittförsvaret spelar Daniel och Tony med stor säkerhet.Grattis!

14 juni 2013 11:04 av Hasse

Ekhagen - VIF 3-3

Aj, aj ..... lite surt när Ekhagen kvitterar på straff i 93:e min. Många chanser åt båda hållen, men lite fördel oss, där vi borde avgjort. Spelmässigt kan vi bättre. Vi skapade många fina chanser i vårt omställningsspel och det tar vi med oss. 1 poäng i en kvällsmatch borta är trots allt godkänt..Bäst var Fredrik G och Mikael T. Målskyttarna var: Alfred (sitt första i år), Timmy (jätteskott nära krysset) och Albin (dagens finaste då han mötte ett kanoninlägg från Göran på volley direkt i mål)

13 juni 2013 12:41 av Mikael

Träning

Ingen träning ikväll pga. student
se till att ta en löprunda idag eller i
morgon istället./ Mikael

10 juni 2013 15:42 av Annelie

Damlaget

Grattis till Damlaget och Herrlagets vinster i helgen!

7 juni 2013 05:38 av Hasse

VIF-Ljungarum 4-2

Jämn match tills de fick 2 utvisade. Ljungarum lite mer bollinnehav, men vi skapade mycket mer målchanser, tack vare vårt mer rakare spel. Försvarsmässigt mycket bra och framåt skapade vi främst genom Daniel Appe ett antal målchanser. Timmy bäst, men hela laget börjar närma sig max alltmer. Målskyttar: Fredik G, Fredrik L (mycket elegant nick på Görans pass), Timmy (strafff) och Daniel Appe.

4 juni 2013 19:37 av Kansliet

Västervik

Grattis till Arvid Stenervik och Steffanie Bramer som blivit uttagna till Smålands FFs Västerviksläger. Lycka till!

1 juni 2013 19:51 av Ja

Matchboken

Ja, de blir säkert två bra tillskott, såg pigga ut i matchboken.

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2020 HITTAR DU HÄR!

 

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ

HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

https:/

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info