Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
25 augusti 2014 18:42 av Hasse

Nya tag!!!

Ok, 0-3 mot Stensjön var inte det resultatet vi hoppades på här nere i Spanien .... men en gulsvart supporter tar ju alltid nya tag o ser alltid framåt. Så varför inte se positivt på fredagsmatchen mot AFC, o hoppas att målskyttet lossnar o poängen ramlar in. Jag tippar Albin o Simon blir målskyttar o Micke o försvaret håller nollan. Kvalfunderingarna var det ingen som ville vara med på så jag håller dom för mig själv ett tag till ...Träna hårt i veckan så blir det trevlig nattläsning på fredag!

19 augusti 2014 16:11 av Hasse

Kval?!

Tänkte höra med någon VIF-supporter om du/ni är intresserade av att diskutera en ev kvalplats för VIF iår? Är det realistiskt? Jag tycker det, när jag läser Svantes referat. Det verkar som inte alla spelare har maxat ännu?! Jag tror nyckelmatchen blir nu på lördag; borta mot Stensjön. Vinst och ...... Vore kul om någon har några funderingar! Mest kul med årets lag är ju att nästan alla är Vrigstadkillar o det tycker jag är stort + till hela föreningen. Men så har ju alltid VIF´s policy varit!

17 augusti 2014 14:23 av Hasse

Nattläsning!

Härlig nattläsning i månsken! Grattis, hemma är ni urstarka, nu börjar poängjakten på bortaplan. Vilket referat, Svante! Trots 300 mil är vi med o "ser" matchen. Grattis Göran! Målskytt o jubilar, kanon! Fredrik L kan gå hur långt som helst!!! Micke, Pärlan, Adde, Danne ...... ja alla verkar ha kvitterat ut högt betyg! Trots Man U sämre insats, väger detta upp mycket o vinner Öster i Sundsvall är fotbollshelgen 87%-ig! Känns toppen att vara gulsvart nu, o kvalåret 2001 såg ut ungefär såhär!!!!!

17 augusti 2014 00:02 av Svante

Göran jubilerade och visade vägen!

Match mot serietvåan och slut på bjudningarna!
VIF - Överum i div.4 NÖ för herrarna bjöd på historia!
Göran gick förbi "Putte" i maratontabellen och är nu den spelare som gjort mest A-lagsmatcher i VIF-tröjan...... läs mer på herrarnas sida.

13 augusti 2014 03:50 av Hasse

Förlust

Aj då ....... Så blev det inget "segerdricka", utan istlället grattis till SFF. Kalas är ju fint, men inte lika trevligt om det är du som alltid bjuder. Men ...eftersom jag tränat FF i 4 år tidigare, känns det helt ok. Får nöja mig med en skön augustinatt på terassen med månsken o stjärnor. Härligt att läsa om Simon! Ladda nu om batterierna till lördag, så hoppas vi på en 3-poängare då istället!

13 augusti 2014 00:47 av Svante

Bjudningar gör man till kalas och inte på fotbolls

Tennissiffror på Hofgårdsvallen i ett svängigt derby!
Att vara först på bollen i målområdet brukar vara en fördel! Idag var vi tvåa!
Läs mer om derbymatchen på herrarnas sida!

11 augusti 2014 14:44 av Hasse

Felicidades

Hola o Grattis till höstsäsongens premiärseger. 1 mål mer än motståndaren räcker ....Äntligen fungerar vår dator o nu räknar vi dvs. Marianne o jag med idel vinster för det gulsvarta gänget. Härligt att Timmy kunde göra comeback ... o nu väntar derby imorgon o där finns det ju bara en sak som gäller; SEGER, vi håller tummarna o räknar med ett glas "segerdricka" imorgonkväll!

7 augusti 2014 08:52 av Svante

Tånaglarna fällde till slut ett avgörande

Matchen mellan VIF-Lommaryd i div. 4 Nö var en riktig publikmatch.
Från skönspel till kamp där det avgjordes på upploppet.......
läs mer på herrarnas sida.

4 augusti 2014 14:59 av Acke genom Svante

Träningsmatch NIK-VIF herrar A-lag

En mycket bra genomkörare i Norrahammar bäddar förhoppningsvis för en rolig höst för tigrarna..............
Läs om matchen på herrarnas sida.

3 juli 2014 14:21 av Hasse

Sommaruppehåll

En poäng en vardagskväll borta är alltid godkänt! Sommaruppehåll o 20 p efter 12 omg är mer än godkänt! Smålands skyttekung är ju Albin. Grattis!!! Hoppas alla spelare kryar på sig under sommaren, så är jag säker på att ni kommer att avancera ytterligare i serien o jaa ..... det liknar mycket år 2000, när VIF spurtade till sig en kvalplats o gick upp i 4:an Elit. Sommar för fotbollsspelare är inte bara sol, sand o avkoppling utan också TRÄNING! Tack för fina referat Svante o TREVLIG SOMMAR!

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2020 HITTAR DU HÄR!

 

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ

HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

https:/

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info