Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
22 september 2013 22:22 av Hasse

TACK!

Stort TACK killar i 15-årslaget för att ni är med och förstärker våra seniorlag.
Ni är guld värda o ni gör mycket fina insatser!
Ni ställer upp med kort varsel och ni visar verkligen ett "gul-svart" hjärta ....
Ni är dessutom mycket duktiga o ambitiösa fotbollsspelare, vilket ger stort framtidshopp för VIF:s herrseniorlag.

21 september 2013 21:34 av Hasse

Ljungarum - VIF 9-0

Siffrorna talar sitt tydliga språk! Vi hade ingen chans o ändå stred Albert hedersamt i målet! Tyvärr kom ingen upp i någon högre spelstandard. Ljungarum var helt enkelt bättre. Givetvis påverkar ett antal återbud p.g.a. sjukdom m.m. Nu har vi en vecka på oss att slicka såren och komma igen. Ekhagen hemma nästa lördag.

19 september 2013 22:11 av Mats

Tallåsen på Idrottsplats.se

Hej,
Nu finns Tallåsen med på idrottsplatsnostalgi sidan www.idrottsplats.se
Hemsidan är en resa genom landets gamla idrottsplatser.

15 september 2013 18:53 av Hasse

VIF - Hallby 1 - 3

Frustation kände jag efter 1:a halvlek då vi inte gjorde som vi sa. Då var också 3-1 till Hallby rättvist. Vi måste kavla upp ärmarna o kämpa mer. Nu var Hallby det nästbästa laget efter Hvetlanda, så därför är egentligen resultatet inget att säga om. Danne -91 kvitterade i 5:e min på en fin nick efter hörna. I 2:a spelade vi jämt även om vi inte skapade några målchanser. Efter de 3 topplagen GIF, Hallby och Egnahem är det mycket jämt o nu har vi 3 likvärdiga motståndare kvar, Ljungarum nästa.

8 september 2013 16:09 av Hasse

Stensjön - VIF 3-0

Rättvis seger för hemmalaget. Tyvärr skapade vi inte många egna målchanser o just nu har vi problem att få till riktig o bra anfallsfotboll. Stensjön med ett par nyförvärv var klassen bättre än i våras o vi hängde inte riktigt med i deras tempo. Som ansvarig tränare hoppas och tror jag att vi nått botten o kan prestera både bättre spel och bättre kämpatakter de sista 4 seriematcherna. Bäst i VIF var Adde som kom in o spelade ca 60 min.

3 september 2013 21:34 av Hasse

VIF - Hvetlanda GIF 3-6

Halvtid 1-6 o mycket bra utdelning för GIF. Jacob S inledde målskyttet o därefter gjorde motståndarna 6 mål på raken. Med 10 man i 2:a backade vi hem o satsade på kontringar o det blev ju lyckat eftersom vi vann halvlek nr 2 med 2-0. Simon J gjorde båda o han o övriga jobbade mycket bra i den delen av matchen. Stort bollinnehav för Hvetlanda i 2:a men vi var mycket mer koncentrerade i defensiven då. Överbetyg till Simon, Göran F o Timmy A.

31 augusti 2013 07:53 av Hasse

Norrahammar - VIF 3-2

Vi har det inte lätt när vi spelar borta på vardagskvällar. Efter en jämn o händelserik match vann NIK, trots att vi hade bra möjligheter att spela oavgjort. Andreas P och Simon J gjorde våra mål o bäst var Johan S, Fredrik G och Göran F.
Även om vi förlorade är fotboll det absolut bästa att göra på fritiden. Nu gäller det att ladda om batterierna till nästa veckas 2 matcher: Hvetlanda och Stensjön.

23 augusti 2013 08:01 av Hasse

VIF - Bosna 6-2

Härlig vinst! TACK, Mikael, Johan, Petter, Danne, Manza, Andreas, Fidde, Simon, Göran, Jacob, Appe, Fredrik L, Oliver och Jimmy, för en fin fotbollsinsats. Appe 3, Fidde 2 och Andreas 1 mål var imponerande! Grattis Simon "bäst på plan". Vi är klassen bättre nu i höst o kan vi fortsätta att hålla fokus på resterande matcher blir vi svårslagna ......

17 augusti 2013 10:09 av Hasse

Egnahem - VIF 2-1

Första förlusten på 6 matcher kom igår. Egnahem spelade fin fotboll hela matchen och det gjorde vi också, så när som på de första 15 min. 1-0 kom redan efter 2 min. Fredrik G reducerade till 2-1 i 89:e, då med 10 man, o vi försökte forcera in en kvittering. Vi har blivit bortskämda med toppenspel den sista tiden. Fredagsmatch borta mot ett topplag kan vara en anledning till att vi inte kom upp i samma spelstandard. Bäst var Petter R o extra + till Danne -91 o Fredrik G.

16 augusti 2013 15:33 av Mikael

Damlaget

För er som inte har något att göra på Söndag !!
Ta gärna en tur ner till Skilligaryd och heja fram
damlaget.
Match start 18.00

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2020 HITTAR DU HÄR!

 

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ
HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

 

 

 

 

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info