Hoppa till sidans innehåll

Vinst för Herrarna i höstpremiären

12 AUG 2019 09:38
Bankeryds SK - VIF HERR A div 4 NV 0-1
  • Uppdaterad: 12 AUG 2019 09:38

Omgång 15 DIV 4 NV 20190809
Bankeryd SK - Vrigstads IF  0-1

Ja , nu är vi tillbaka till verkligheten och  div 4 NV rullar vidare och tiden går som alla känner jättesnabbt, och just nu är DIV - 4 NV tåget på spår nummer 15, det är inte mycket kvar att tåget avslutar sin resa , som är omgång  22.
Hur som helst med fredagens (190809) vinst mot Bankeryd på bortaplan har Vrigstads IF, nästan säkert reserverad biljett till ny fotbolls resa genom DIV – 4 nästa fotbollssäsongen 2020, utan någon större press och stress resten av pågående säsongen, och vi i ledarstaben  kan konstatera att målet är nått.
Själva matchen mot Bankeryd var enligt mig ödesmatch för båda lag. För Bankeryd att dra sig ur negativt kval, för Vrigstad att dra ytterligare ifrån de lag som tillhör nedre delen av tabellen, och vi
lyckades. Vrigstads vinst var bara några gånger ifrågasatt, vid bolltapp på egen planhalva, och det ska vi förbättra i fortsättningen, i övrigt var vi det bättre lag. Shafi Nshimirmana kontrollerar matchen, både defensivt och offensiv, han visar färdigheter, som mogen ledare på planet och med sin pinne dirigerar vårt spel.
Ali Elawad gör enda målet i matchen, och det betyder 3 poäng för Vrigstad, som stabiliserar sig på en 5 plats i Tabellen Div 4 NV. Kollektiv spel avgör matchen, men lite extra till Shafi Nshimirmana och Ali Elawad, som var placerad rätt i rätt tillfälle. I övrigt var jämnt och alla ska ha eloge för sin insats.
Grattis killar!

Gillis
Jimmy
Ive

Skribent: Annelie Olofsson
Epost: This is a mailto link

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

 

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2020 HITTAR DU HÄR!

 

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ
HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI