Hoppa till sidans innehåll

VIF HERR - VISINGSÖ AIS 3-2, 24/6

26 JUN 2019 10:41
Summering
  • Skapad: 26 JUN 2019 10:41

Vrigstads IF- Visingsö AIS 3- 2
DIV-4 NV omgång- 12
Summering!

Sommar kväll!
I måndags 24.06.2019 en fin sommarkväll ett antal åskådare har tagit sig till underbara "Tallåsen "för att se vad kan "Tigers " bjuda för kvällens matchen mot poäng hungriga Visingsö AIS. Publiksiffra var godkänd och förväntningarna var stora, men själva matchen när det gäller VIF, kunde varit bättre spelmässigt. Jag hittar max en halvlek som är rätt ok, resten borde vi klara på bättre sätt, men som alltid, spelarna spelar och tränare stor för ansvar, det har jag redan konstaterat innan, men det betyder inte att spelarna inte har ansvar när det gäller prestation, de lite sämre 45 minuters spel kommer vi säkert att göra allt att förbättra. Själva matchen öppnades igen starkt av VIF, redan efter
17' minuten VIF leder med 2-0, och just denna period vi kontrollerar matchen hel, vi borde göra flera mål, men det blev inte som man tänkt sig och Visingsö kom fram till avslutningen och med fin avslutning reducerar till 2-1 synd men det brukar blir så, man ska utnyttja sina chanser, annars kan det bli kostsamt. Vi är igång igen med bättre passningsspel och det visar sig full träff, när Amin Nshimirmana gör 3-1 innan pausen.  Andra halvlek vi börjar fint, har igen några läge som vi avslutar, men det vill sig inte. Sedan dess vi faller mer och mer i vårt spel, Visingsö kommer närmare och närmare vårt straffområde, och 10 min innan slutsignalen kommer 3-2. Vi samlar oss, vaknar håller bollen och lyckas till slut inkassera 3 viktiga poäng för fortsättningen.  Målen gjordes av Dragomir Nikolic 1, Faton Trstena 1, Amin Nshimirmana 1.
Shafy Nshimirmana, Viggo Weilund, Faton Trstena och Amin Nshimirmana, lite extra plus för sin insats, i övrigt var det jämnt.  Måndagens sommarkväll 24. 06.2019 ,jag kommer att minnas att VIF försätter att siktar högt när det gäller tabellen i division 4 NV, och jag tycker det är kul och spännande.

Ivica

Skribent: Annelie Olofsson
Epost: This is a mailto link

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER och RESULTAT 2020 HITTAR DU HÄR!

 

 

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ
HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI