Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 september 2014 14:00 av Svante

Ungtuppar skapar knivskarp konkurrens

VIF "spikade" igen i Gunnebo. Vann med 3-0 och på vilket sätt....
3 ungtuppar totalt 44 - år ihop gjorde två mål.
Framtiden är räddad?
Läs mer på herrarna sida.

6 september 2014 21:17 av Hasse

Månskensfest ...

Så blir det här nere i varma Spanien efter 3-0 mot Gunnebo. Jag vet (enligt Svante) att det var ett mycket ungt o lite orutinerat (ursäkta Adde, Göran o Mikael) lag, som åkte till ostkusten o tog 3 p. Mycket starkt gjort o mycket glädjande. Varför tar inte fler lag efter era riktlinjer att satsa på sina egna??? Härligt med unga spelare, som får chansen o vill ta den .....Grattis gulsvarta tigrar o satsa nu hårt i veckan både på skolan (ni studerande) o på träningarna .......

30 augusti 2014 09:58 av Hasse

Morgonläsning

Världsartister på Tallåsen .....Härlig läsning på terassen nu på morgonen. Grattis till segern o en mycket bra 2:a halvlek. Tippade ju ganska bra; försvaret "nollade", Albin mälskytt! Fredrik längst fram .....målskytt o bäst i VIF! Spännande att läsa ....Vilken förändring efter pausen, måste vara bra paussnack o fina taktiska förändringar! Känner ju till de flesta spelarna o vet att ibland går det att få ut lite mer av några!
Spännande avslutning väntar o här i Torrevieja håller vi tummarna!

29 augusti 2014 23:28 av Svante

Tätt bakåt och effektivt i andra!

Tigrarna reste ragg i div 4 Nö!
Då gick de hem med en skön seger!
Läs mer om matchen på herrarna sida.

26 augusti 2014 16:36 av Svante

Stensjön ett spöke för Vrigstad

Stensjön tar 6 poäng mot Vrigstad 2014!
Läs om matchen på herrarnas sida.

25 augusti 2014 18:42 av Hasse

Nya tag!!!

Ok, 0-3 mot Stensjön var inte det resultatet vi hoppades på här nere i Spanien .... men en gulsvart supporter tar ju alltid nya tag o ser alltid framåt. Så varför inte se positivt på fredagsmatchen mot AFC, o hoppas att målskyttet lossnar o poängen ramlar in. Jag tippar Albin o Simon blir målskyttar o Micke o försvaret håller nollan. Kvalfunderingarna var det ingen som ville vara med på så jag håller dom för mig själv ett tag till ...Träna hårt i veckan så blir det trevlig nattläsning på fredag!

19 augusti 2014 16:11 av Hasse

Kval?!

Tänkte höra med någon VIF-supporter om du/ni är intresserade av att diskutera en ev kvalplats för VIF iår? Är det realistiskt? Jag tycker det, när jag läser Svantes referat. Det verkar som inte alla spelare har maxat ännu?! Jag tror nyckelmatchen blir nu på lördag; borta mot Stensjön. Vinst och ...... Vore kul om någon har några funderingar! Mest kul med årets lag är ju att nästan alla är Vrigstadkillar o det tycker jag är stort + till hela föreningen. Men så har ju alltid VIF´s policy varit!

17 augusti 2014 14:23 av Hasse

Nattläsning!

Härlig nattläsning i månsken! Grattis, hemma är ni urstarka, nu börjar poängjakten på bortaplan. Vilket referat, Svante! Trots 300 mil är vi med o "ser" matchen. Grattis Göran! Målskytt o jubilar, kanon! Fredrik L kan gå hur långt som helst!!! Micke, Pärlan, Adde, Danne ...... ja alla verkar ha kvitterat ut högt betyg! Trots Man U sämre insats, väger detta upp mycket o vinner Öster i Sundsvall är fotbollshelgen 87%-ig! Känns toppen att vara gulsvart nu, o kvalåret 2001 såg ut ungefär såhär!!!!!

17 augusti 2014 00:02 av Svante

Göran jubilerade och visade vägen!

Match mot serietvåan och slut på bjudningarna!
VIF - Överum i div.4 NÖ för herrarna bjöd på historia!
Göran gick förbi "Putte" i maratontabellen och är nu den spelare som gjort mest A-lagsmatcher i VIF-tröjan...... läs mer på herrarnas sida.

13 augusti 2014 03:50 av Hasse

Förlust

Aj då ....... Så blev det inget "segerdricka", utan istlället grattis till SFF. Kalas är ju fint, men inte lika trevligt om det är du som alltid bjuder. Men ...eftersom jag tränat FF i 4 år tidigare, känns det helt ok. Får nöja mig med en skön augustinatt på terassen med månsken o stjärnor. Härligt att läsa om Simon! Ladda nu om batterierna till lördag, så hoppas vi på en 3-poängare då istället!

 

 

VRIGSTADS IF BINGOLOTTER FINNS PÅ
HEMKÖP JOTOS VRIGSTAD SAMT PÅ VIFS KANSLI

 

 

 

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER 2019 HITTAR DU HÄR!

Postadress:
Vrigstads IF
Industrigatan 2
57696 Vrigstad

Kontakt:
Tel: 038230558, 0703186387
E-post: This is a mailto link

Se all info