Hoppa till sidans innehåll

Vinst i seriepremiären för Herrarna!

13 APR 2019 23:10
Visingsö-VIF 0-1
  • Uppdaterad: 13 APR 2019 23:10

Lycklig premiären  !

 Visingsö AIF  -  Vrigstads IF Herr A, 0- 1 

Idag började det som räknas serien och vi åkte till underbara Visingsö, resan var lång ,men lycklig på slutet.

Matchen var typiskt premiären som pirrar i magen och lite nervös, inte bara för oss också för hemmalaget Visingsö och det märktes på uppvärmning. 

När det gäller Vrigstad, vi har inlett matchen starkt vi äger matchen och visar att vi har inte kommit till Visingsö att se hur vegetationen har tagit fart vi ville idag något helst inte förlust, men gärna full pott.

 Och det blev så vi ägde första halvleken på ett hårt underlag och lagom blåsigt och vi kommer till ledningen i den 30' minuten och fint anfall från backlinjen genom hela planen på slutet Petar hittar vår kapten  Arvid som med hjälp av Amin sätter boll i andra hörnet av målet 0- 1.

Vi har halvtids ledningen vi äger match och tror det är klart. 

Men, andra halvlek börjar blir svårare och svårare vi börjar bli svaga tappade positioner och Visingsö trycker mer och mer,  men vi har vår hjälte idag Dakota / målvakt/ som faktiskt räddar två-tre fina läge för Visingsö, härligt Dakota, bra debut för dig! killarna tycker om dig.

Sedan dess vi vaknar börjar kontrollerar matchen igen. Shafi och kompani visar att de är bättre och större än Visingsö, och det är Vrigstad. 

Vi har sista kvarten några fina lägen, en stolpträff, men bollen vill inte in. Massor av hörnor för Visingsö, men vi med rutin och stabilitet tar matchen till vår sidan, en lyckad premiär med båda fötter på jorden och respekt för alla nästkommande  motståndare. 

Mina killar vi jobbar vidare,  dagens vinst har ni förtjänat, njut av detta nu, redan på Torsdagen är det ny utmaning, Hallby står för motstånd. 

Alla ska ha en trevlig kväll. 

Ivica,Jimmy och Gillis.

 

Ledarstaben.!

Skribent: Annelie Olofsson
Epost: This is a mailto link

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER 2019 HITTAR DU HÄR!

Juniorlagets matcher hittar du här! IFK S/RIF/VIF 

SOMMARSÅLLET 5 juli 2019 Klicka här för info

 

 

 

Bingolotter finns på HEMKÖP