Hoppa till sidans innehåll

IF HAGA - VIF HERR A 2-1

09 MAJ 2019 14:38
Matchreferat av Tränaren:
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2019 14:38

Haga IF – Vrigstad  IF – 2 – 1

DIV – 4 , NV

Herr, ” A ”

Förlust och Amins skada !

Att ett  bekymmer  kommer aldrig ensam är något som mer eller mindre känner alla, och detta har också blivit igår ( för  Vrigstads herr ” A ” laget ) när var det dags för match mot Haga i Jönköping.

Precis innan matchen ska börja Amin har känt ont i  muskel (quadriceps ), snabba reaktionen måste ske, och det gjordes men utan stor hjälp efter bara 5 minuts spel fick Amin lämna planen.

Matchen gick vidare och  Amin kunde inte spela mer , vi blev tvungna att möblera om i laget och samtidigt  började bekymmer nummer (två )-2 , spel som jag tror kommer vi tillsammans aldrig kunna göra igen. Vi tappade positioner både försvarsmässigt lik som anfallsmässigt verkade lik som

att killar tänkte hur är det med AMIN ingenting fungerade och Haga kände nu är det dags att göra slut med de. Bollförflytning och avstånd mellan lagdelar var så dåligt att jag själv  trodde inte att de är mina spelare på plan som spelar mot Haga andra fotbolls moment och termer vill jag inte tänka eller skriva, och innan matchen var jättebra stämning inom truppen och jag kände själv inuti mig efter uppvärmning  ”Yes ”, men jag hade inte rätt, och jag är säkert att första halvlek kommer aldrig upprepas igen.

Trots allt det var vi faktiskt först som kom till avslut men utan träff. Haga tryckte mer och mer och 1-0 i den 21 minuten, resten av första halvlek kändes Spel mot ett mål och Haga var dominant  att  de trodde att matchen är redan slut, Vrigstad kan inte göra något. 1-0 i halvleken för Haga.

I halvleksvilan vi pratade ihop oss och kom ut som ett helt nytt  lag, och började spela som vi tänkt i början av matchen, men tredje bekymmer kom 2-0 till Haga.

Killarna visade karaktär och kom mer och mer, spelade en av de bästa halvlek under min tid

(den första var sämst under min tid) på en gång kom Vrigstad med press mot Hagas mål. Vi hade också några fina läge att göra mål men det blev inte fram till 20 minuten innan slut genom en fast situation och Dragomir Nikolic reducerar till 2 -1 vilket är  matchens slut resultat.

För andra halvlek alla spelare får eloge för sin insats ,men första måste vi glömma snabbt som möjligt

och förbereda oss för nästa matcher.  Vi är med det lovar jag .   /Ive 

Skribent: Annelie Olofsson
Epost: This is a mailto link

NÄSTKOMMANDE MATCHER hittar du i kalendern till vänster.

VRIGSTADS IFs ALLA MATCHER 2019 HITTAR DU HÄR!

Juniorlagets matcher hittar du här! IFK S/RIF/VIF 

 

 

 

 

Bingolotter finns på HEMKÖP